Dra på en kulinarisk reise til Oslo

Oslo fra HolmenkollenDra på en kulinarisk reise til Oslo og sov på et av byens mange flotte hoteller!

Oslo er en spennende mat-by med et varierende tilbud av høy kvalitet, her har du nok av steder å velge mellom. Du får servert mat fra alle verdens hjørner til alle slags priser. Hele 30 restauranter i Oslo har fått anbefalinger fra Michelinguiden, og dette er noen kresne gourmander. For i det hele tatt å få besøk av Michelinguiden, må restauranten holde høy standard på kjøkkenet, og for å bli anbefalt må spisestedet oppfylle guidens krav på mat, atmosfære, pris og service. Book en natt eller to på Hotell i Oslo.

Seks spisesteder har fått selveste Michelinstjerner, og dette betyr at det vanker matopplevelser på et særdeles høyt nivå, kombinert med ypperlig service og atmosfære. Oslo tiltrekker seg hundretusenvis av turister hvert eneste år, og sammen med et allerede matbevisst Oslo-folk, blir dette en utmerket arena for kokker å briljere med kunstene sine. Resultatet? Gode spisesteder overalt!

Statholdergaarden er en av de mer eksklusive restaurantene i Oslo, og den er belønnet med intet mindre enn en Michelinstjerne. Om ferielommeboka er romslig er dette slettes ingen dum måte å bruke pengene sine på. Statholdergaarden ligger i Rådhusgata 11 og er en vaskekte gourmetrestaurant. De setter opp en ny meny hver dag med nydelig sjømat, rødt og hvitt kjøtt samt deilige desserter.

Clarion Royal Christiania er tilknyttet hotellet med samme navn, og serverer nydelig mat. Her får du overnatting og kulinariske opplevelser i ett.

Oscarsgate er også en av restaurantene som kan skilte med en Michelinstjerne. Her får du deilig mat og topp service.

Café Q (Mono) en av de kuleste stedene i Oslo og har en fantastisk musikkscene med en nesten enda bedre vegetarburgere. Dette er stedet for deg som elsker musikk, vegetarmat og utesteder med sjel. Akkompagneres gjerne med en leskende kald øl.

Hells Kitchen er garantert verdt et besøk, og ligger nære det livlige Youngstorget. Med deilig pizza og god stemning får du et ekte stykke Oslo.

Som en avrunding må også Mathallen i Oslo nevnes, og denne vil du som er matinteressert ikke gå glipp av. Her kan du meske deg med lekre råvarer og retter som setter sanser i fyr og flamme.